Vizyon ve Yatırım

Gelişmiş ülkelere kıyasla, sektörümüzdeki bilgi ve birikim eksikliğinin farkındayız. Bu hayati duruma güncel çözümlerimiz de ‘’iyileştirmek’’ odaklı… Tam bir kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle ürettiğimiz her işte; iş güvenliği ve sağlıklı yaşam içeriklerimizle, sosyal medya postlarımızla, bültenlerimiz, videolarımız ve çok yakında yayınlayacağımız podcastlerimiz ile her zaman ‘‘iyileştirmeyi’’ hedefliyoruz.

Hastane dışı sağlık hizmetlerine önem veriyor ve bu konuda öncü olmaya gayret ediyoruz. Evde bakım ekiplerimizle hastane hizmetlerini evlere, ofislere, iş yerlerine kısaca sizin olduğunuz her yere taşıyor sizlere kolaylık sağlıyoruz.

İş sağlığı ve güvenliği sektörünün geleceğinin eğitimde olduğuna inanıyoruz. Ve tüm büyüme stratejimizi ve yatırım planlarımızı buna uygun olarak tasarladık. Türkiye’de bir ilk ve Güneydoğu Avrupa’da ise örnek olacak, devasa “EHS Training Center” yatırımına start verdik. Diğer tarafta bu yıl tohumlarını attığımız Wellpoint Global bünyesinde, birçok dijital uygulama projesiyle yüksek teknolojiyi Türkiye’ye getireceğiz. Silicon Valley’de başlattığımız bu dijital sağlık girişimimizle, eğitim merkezimiz kombine olduğunda taşlar yerinden oynayacak ve Wellpoint, sektörde global bir aktör olarak yoluna devam edecek!

REFERANSLARIMIZ